Hoe werken we?

Bij PAS Print dragen we de kwaliteit en de productiestandaard van onze werkwijze zeer hoog in het vaandel. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we vandaag een gerenommeerde textieldrukkerij.

Kwaliteit

Dat betekent een zeer hoge kwaliteit, gekoppeld aan een flexibele werkwijze aan een marktconforme prijs met een capaciteit van 15.000 stuks per dag, wat PAS Print een zeer gewaardeerde speler in de markt maakt.

Op die manier garanderen we dat de sample die u goedkeurt gelijk is aan het afgewerkte product dat u ontvangt. Met een ervaren en zeer creatieve grafische afdeling begeleiden we u graag van het eerste idee tot de volledige uitwerking van het door u goedgekeurde concept.

100% Belgisch

De garantie van topkwaliteit zit bij ons ingebakken in elke stap van het productieproces. Het gaat immers over de kwaliteit van uw merk en visibiliteit. PAS Print is een 100% Belgisch bedrijf, wat wil zeggen dat het hele productieproces in-house gebeurt en u de creatie van uw bestelling op de voet kunt volgen.

Bovendien staan we erop volgens de meest moderne ecologische standaarden te werken, zowel voor wat betreft gebruik van stoffen, inkt als de verwerking van ons afval in het productieproces.

Ontdek er hier alles over

 

Pasprint printed in Belgium

Contacteer ons

info@pasprint.be
+32 (0)3 326 13 30

Bisschoppenhoflaan 571-573
2100 Deurne (Antwerpen)
België

Openingsuren

ma - vr : verkoop & showroom: 09:00u tot 17u30
ma - vr : afhalen goederen: 09:00u tot 18u00
Gesloten op zaterdag en zondag