Services

Bedrukken

bedrukte laundry day t-shirt

Textieldruk van topkwaliteit, zeer flexibel en altijd het perfecte resultaat met snelle levering. Wij bedrukken uw bedrijfskledingpromotiekledingsportkledij & meer! U kunt bij ons terecht voor gepersonaliseerde textielbedrukkingen, zowel zeefdruk als transferdruk

Borduren

Borduren is altijd chique en exclusief. U kiest voor kwaliteit, klasse en duurzaamheid. Stel uw ontwerp zelf samen en onze jarenlange ervaring zorgt er bij elk borduurwerk voor dat we de meest kwalitatieve oplossing in de markt voorzien.

 

Grafische studio

Grafische studio - Pasprint

Hebt u een idee van het ontwerp, maar niet meer? Geen probleem, bij PAS Print beschikken we over een ervaren ontwerpstudio om u te begeleiden bij uw keuzes en tot de perfecte oplossing te komen. U kunt met een gerust hart terecht bij onze grafisch ontwerpers.

Prepress

Pre-press - Pasprint

Bij PAS Print is elke stap van het productieproces even belangrijk. We behandelen dan ook elke vraag van begin tot levering met de grootste zorg: zo vertalen we uw specifieke vraag elke keer weer in het best denkbare resultaat en begeleiden we u met onze persoonlijke aanpak en ervaring in het verbeelden van uw wensen.

Inside neck private labeling

Inside neck private labeling - Pasprint

Onze service gaat letterlijk tot in de kleinste puntjes van uw kleding. Met inside neck private labeling drukken we een kwalitatief logo aan de binnenkant van uw T-shirts. Versterk uw naamsbekendheid en geef uw merkkleding een extra touch door een label in uw kleding te laten drukken. 

 

Relabeling

Relabeling - Pasprint

U wil natuurlijk uw eigen logo en bedrijfsnaam in het neklabel van uw T-shirts. Ook daar hebben we bij PAS Print aan gedacht, met een eigen naaiatelier dat aan uw bestellingen op professionele manier de door u geleverde neklabels toevoegt. We zorgen voor uw sterk merk, ook binnenin.

Folding, bagging, tagging

Folding, bagging, tagging - Pasprint

Onze in-house poly bagging service zorgt ervoor dat elk kledingstuk netjes gevouwen in doorzichtige verpakking en eventueel voorzien van maatsticker wordt geleverd. Zo hoeft u daar geen tijd meer mee te verliezen.

Hang tags

Hang tags - Pasprint

De door u geleverde hang tags worden door ons aan uw kleding toegevoegd en zorgen voor dat tikkeltje extra dat uw kleding een professionele en hoogwaardige look geeft. Website informatie, sponsor info, informatie over een event. Kortom, custom hang tags vertellen uw verhaal!

 

U levert uw textiel, wij bedrukken

Contract printing - Pasprint

U levert zelf uw textiel en zoekt een betrouwbare partner voor het bedrukken of borduren? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie.

Custom made

Custom made apparel design - Pasprint

Een T-shirt-collectie, jassen op maat, of waarom geen volledige eigen kledinglijn? PAS Print beschikt over de jarenlange ervaring om uw bedrijf of organisatie van eigen textiel met een herkenbare, professionele toets te voorzien. Meer info

Levering & transport

Levering & transport - Pasprint

PAS Print zorgt voor levering van uw bestelling op aanvraag, maar u kunt uw goederen ook zelf afhalen. Ook voor de levering van stalen maken we graag samen met u een aangepaste prijsofferte op.

 

Contacteer ons

info@pasprint.be
+32 (0)3 326 13 30

Bisschoppenhoflaan 571-573
2100 Deurne (Antwerpen)
België

Openingsuren

ma - vr : verkoop & showroom: 09:00u tot 17u30
ma - vr : afhalen goederen: 09:00u tot 18u00
Gesloten op zaterdag en zondag