Over ons

Bedrukken en borduren van textiel

PAS Print heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het bedrukken en borduren van textiel. Dankzij onze jarenlange passie en ervaring zijn we vandaag een gerenommeerde textieldrukkerij.

Kwalitatieve service en eerlijkheid

PAS staat voor kwalitatieve service en eerlijkheid. Dit betekent een hoge kwaliteit met focus op duurzaamheid, gekoppeld aan een flexibele werkwijze en een marktconforme prijs. Dit afgewerkt binnen de besproken levertermijn.

We zijn daarbij ook een 100% Belgisch bedrijf, wat wil zeggen dat het hele productieproces in-house gebeurt. PAS staat erop volgens de meest ecologische standaarden te werken, zowel voor het gebruik van duurzame stoffen, inkten en de verwerking van restafval.

Showroom in Antwerpen

In onze showroom te Deurne (Antwerpen) zijn de meeste artikelen te bekijken. Ons professioneel team staat u graag bij om u te begeleiden in de juiste keuze voor uw textiel. We hebben een collectie aan trendy kledij, fashion, sport en werkkledij. Ook voor een eigen brand kan u terecht bij PAS Print. Ons grafisch team kan u ook adviseren bij eventuele technische vragen over uw ontwerp aangaande zeefdrukdigitaal bedrukken, transfer- en flexdruk of borduren van uw textiel.

Ontdek hier onze collectie of neem contact op voor specifieke vragen.

Vooraanstaande textieldrukkerij in de sector

PAS Print is opgericht in 1988 onder de officiële naam P.A.S. wat staat voor Publi Art Shirt. PAS Print heeft sindsdien een sterk en kwalitatief imago opgebouwd op het gebied van textieldrukken, borduren en het bedenken van creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende klantenvragen. Vandaag bedienen wij een uitgebreide reeks klanten over heel België, Luxemburg en Nederland, elke dag opnieuw.

Door de jaren heen is PAS Print geëvolueerd naar een volwaardige en vooraanstaande textieldrukkerij in de sector. Elk jaar opnieuw worden we een leerervaring rijker en gaan we een nieuwe groeifase in, om onze kwaliteit blijvend te verbeteren en steeds creatiever te worden in het oplossen van al op uw vragen. 

Awards. Nationale en internationale prijzen.

Sinds onze eerste bestelling in 1988 hebben we bij PAS Print verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen, het resultaat van onze drive, expertise en nooit aflatende kwaliteitszorg.

Bij PAS Print zijn we zeer trots op deze prijzen omdat zij onze passie en toewijding aan creativiteitdesign en kwaliteit perfect weergeven. Dit inspireert ons om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven voor onze klanten.

Hierboven vindt u een selectie van de prijzen die PAS Print reeds heeft gewonnen. Wij kijken ernaar uit om onze bedrukkings- en borduurmagie ook voor u in te schakelen en misschien ook uw werk aan onze prijzenkast toe te voegen. 

(Waar zijn de awards hier?)

Ecologische textieldrukkerij

Mooi design op een kwalitatief product met respect voor een schone aarde. Daar gaan we voor!

Bij PAS Print vinden we dat textieldruk vandaag perfect met respect voor de natuur kan. Think Before We Ink, noemen we dat. Dat vinden we eigenlijk al meer dan 30 jaar, want dat zit er bij PAS Print van bij de oprichting ingebakken. 

Van ecologische processen tot afvalreductie

Dat zit niet enkel in de inkt die we gebruiken, maar in elke stap van ons productieproces. Van het toepassen van ecologische processen over het vermijden van onnodig afval en vervuiling tot het gebruik van plastisol vrij van ftalaten. Of het gebruik van biologisch afbreekbare emulsies, inkt op waterbasis en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. 

Duurzaamheid

Bij PAS Print staan we voor een open en transparante benadering als het over duurzaamheid gaat. We gaan elke dag opnieuw voor milieubewustzijn op alle vlakken en in elke stap die we zetten in de zoektocht naar innovatie van producten en processen.